Wilt u graag een strakke, stijlvolle en moderne uitstraling geven aan uw wanden en plafonds? Dan kiest u voor Haco Afbouw. Pleister spuiten is een veelgevraagde, moderne afwerking. Wij weten precies hoe wij tot een prachtig eindresultaat kunnen komen.

Het doel van pleisterwerk is het egaliseren/glad maken van de wanden en plafonds. Hierdoor vormen ze een goede basis voor een finale afwerking met bijvoorbeeld latex spuitwerk.

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een bewerking van gips van enkele millimeters dik die wij machinaal aanbrengen met een gipsspuit. Er wordt een zeer gladde en vlakke pleisterlaag aangebracht. Hiervoor worden wel eisen aan de ondergrond gesteld. Het is aan te brengen over bestaande ondergronden, zoals schoon metselwerk, gipsplaten, gestructuurde wanden/plafonds en wanden die voorheen voorzien waren van behang. Wanneer er pleisterwerk op gips of stucplaatjes gewenst is, dan zetten wij de naden eerst dicht met band en werken we het af met een dunne laag pleisterwerk. Daarna pleisteren wij het gehele oppervlak.

Na het drogen kunnen de oppervlakten dan geverfd worden. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen door middel van latex spuiten.

Voordelen glad pleisterwerk:
  • Meest voordelige stucsoort
  • Tijdloos
  • In elke gewenste kleur te verven
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Eventuele beschadigingen gemakkelijk te herstellen

 

Het grootste voordeel van pleister spuiten is dat het het meest voordelige stucsoort is. Het pleister brengen wij met een machine aan op uw wand of plafond. Dit werkt een stuk sneller. Pleister spuiten is kwalitatief goed en levert snel een egaal, strak en mooi eindresultaat.
Bekijk de resultaten in onze projecten.

Wilt u ook spiegelgladde muren en plafonds? Neem dan nu contact op met Haco Afbouw en vraag vrijblijvend om advies of offerte.

Neem contact op