Bent u op zoek naar een mooi en egaal resultaat voor al uw muren en plafonds? Haco heeft ruime ervaring op het gebied van latex spuitwerk en wij weten precies hoe we het gewenste eindresultaat kunnen bereiken.

Bij het spuiten van latex wordt er gebruik gemaakt van een professionele spuitmachine, die snel en nauwkeurig werken mogelijk maakt. Hierdoor kan er een zeer mooi eindresultaat met gladde, egale en strakke wanden en plafonds zonder strepen en banen bereikt worden. Ook neemt het spuiten van latex veel minder tijd in beslag dan verven. Wij spuiten latex veelal in één tint wit. Andere kleuren kunnen natuurlijk ook worden aangebracht.

Nieuwbouw en bestaande woningen

De methode latex spuiten is geschikt voor in nieuwbouw en bestaande woningen. Ook is deze methode geschikt voor het spuiten van kozijnen, deuren en trappen.

Vaak zijn de wanden en muren in nieuwbouwwoningen nog niet klaar om gelijk met latex te spuiten. Dit komt doordat ze meestal standaard behangklaar worden opgeleverd. De muren moeten dan eerst worden voorzien van een dunne pleisterlaag. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook uw plafonds spacken voordat ze worden voorzien van een latex laag. Spack is de bekende witte korrelafwerking. Door de muren en plafonds met latex te laten spuiten, krijg je een kleur die exact overeenkomt en een mooi geheel geeft.

Bij bestaande woningen werken wij ook netjes en secuur. De bestaande wc’s, badkamers, keuken en vloeren worden goed afgeplakt. Bij bestaande woningen controleren wij ook de oppervlakten en werken we alles netjes bij.

Door het spuiten gaat de structuur van de ondergrond niet verloren. Vooral bij stukadoorswerk is dit een groot voordeel. Maar ook kan het toegepast worden op structuur ondergronden zoals spack. Deze structuur ondergrond blijft hetzelfde, maar wordt voorzien van een nieuwe laag latex.

Hoe gaan wij te werk?

Alle ondergronden worden geïmpregneerd om zuiging tegen te gaan. Alle kozijnen, ramen en trappen worden afgeplakt. Indien nodig worden ook de vloeren afgeplakt. Dit is een secuur werk, omdat er strak gewerkt moet worden. Wij controleren alle muren en plafonds op eventuele beschadigingen. Waar nodig is werken wij het netjes bij of schuren we het bij.

Wanneer wij alle voorbereiding klaar hebben, kunnen wij beginnen met het latex spuiten. Het materiaal en de machine worden klaargezet. Wij gebruiken alleen latexsoorten van hoogwaardige kwaliteit. Tussen de lagen door blijven wij de gespoten oppervlakten goed controleren. Hierdoor hanteren wij de beste kwaliteit.

Latex spuiten is kwalitatief goed en levert snel een egaal, strak en mooi eindresultaat. Bent u benieuwd geworden? Bekijk de resultaten in onze projecten.

Vraag nu vrijblijvend om advies of offerte en wij overtuigen u dat u bij Haco aan het juiste adres bent!

Neem contact op