Wilt u een mooie korrelstructuur op uw wanden of plafond? Dan kunt u kiezen voor de methode spack spuiten. De wanden en/of plafonds in uw woning worden op een mooie en snelle manier afgewerkt met spack spuiten. 

Met een spack spuitmachine op hogedruk wordt een laagje pleisterwerk aangebracht op muren en/of plafonds. Het spack spuitwerk wordt altijd in twee lagen aangebracht, mits de ondergrond glad is. Met de eerste laag maken wij de muur en/of plafond egaal en glad. Kleine gaatjes worden hierdoor weggewerkt. Met de tweede laag brengen wij de eindafwerking en structuur aan in de vorm van een fijne korrel.

Spack kan op veel ondergronden worden toegepast. Door de ruime ervaring van onze spuiter wordt er een prachtig eindresultaat opgeleverd.

Hoe gaan wij te werk?

Wij beginnen in uw woning met de voorbereiding. We controleren en behandelen de ondergrond, zodat deze helemaal vlak en glad is. Ook worden kleine beschadigingen en oneffenheden weggewerkt. Daarna plakken wij de ruimte netjes en secuur af. Indien nodig worden ook de vloeren afgeplakt.

Wanneer alle voorbereiding klaar is, kunnen wij beginnen met het spack spuiten. Het materiaal en de machine worden klaargezet. Wij maken alleen gebruik van materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Voor het aanbrengen van het spack wordt een spackspuitmachine gebruikt in combinatie met een compressor, slangen en een spuitpistool. De eerste laag spack brengen wij aan en wordt afgemest. Dit is het egaliseren en wegwerken van oneffenheden. Daarna wordt de tweede laag aangebracht. Hier wordt de eindafwerking en structuur in aangebracht, de zogenaamde afkorrellaag. Wij controleren tussendoor en na het proces alle oppervlakten goed, zodat wij de beste kwaliteit kunnen hanteren.

Voordelen van spack spuiten zijn:
  • Goedkoper dan traditioneel stucwerk
  • Mooie fijne structuur
  • Snelle manier van afwerking

 

Spack spuiten is een mooie afwerking voor uw wanden of plafonds.
Bekijk de resultaten van ons werk bij projecten.

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies of een offerte. Wij helpen u graag!

Neem contact op